Överbyggnad bland träden: Referensobjekt

Inledning

Till vindsvåningen och daghemsbyggnaden i överbyggnaden "bland träden" valde arkitekterna en färg som var anpassad efter kundens önskemål. De vertikalt lagda PREFAbond kompositpanelerna ger daghemsbyggnaden en individuell touch utan att de sticker ut för mycket.

Data och fakta

Produkt

Kompositskiva i aluminium

Färg

Arkitekt

agps Architecture

Hantverkare

Kaufmann Spenglerei

Land

Schweiz

Ort

Esslingen

© PREFA | Croce & Wir

Låt dig inspireras: Fler objekt

Renoveringsgalleri: Objekt före och efter renovering

Tack vare PREFA-produkternas låga vikt går renovering av tak och fasad lätt som en plätt – och det kosmetiska ingreppet gör även skillnad för utseendet.

Renoveringsgalleri: Objekt före och efter renovering

Hus med garage efter takrenovering med PREFA takplattor i antracit
Hus innan takrenovering med PREFA-takplattor, sadeltak och garage