Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

HÅLL OVÄDRET BORTA.

Föreställ dig att det är full storm utanför medan du sitter och slappnar av på soffan – eftersom du vet att ditt tak sitter stadigt på huset. Med den unika korsplaceringen motstår PREFAs aluminiumtak även extrema stormar. En annan viktig sak: PREFA taksystem läggs endast av utbildade proffs. Det ger dig fullständig säkerhet.

Vid tillfällena när traditionella tak ofta misslyckas är ett PREFA-tak självklart regntätt. Ett aluminiumtak från PREFA skyddar mot alla slags oväder. Vi underbygger vårt löfte med 40 års garanti på material och färg.

VARAR EN EVIGHET. ETT ALUMINIUMTAK ROSTAR INTE.

PREFA-tak är oftast belagda med ett färgskikt som ett ytterligare skydd av materialet. Även om små ställen blir skadade vid bearbetningen reagerar blankt aluminium med syret i luften och bildar ett naturligt oxidskikt. Dessa skyddar materialet även vid extrema väderförhållanden. Tack vare det naturliga dubbla skiktet kommer ditt PREFA-aluminiumtak garanterat inte att rosta. Det gör att dina barnbarn också kommer att få glädje av taket.

STILLA FALLER SNÖN. TYST FALLER REGNET.

Aluminiumtak är tystare än vad som sägs. Ljud uppfattas olika av olika människor, men PREFA Små-format har en ljuddämpande remsa som minskar buller. En skillnad i ljudet med ett jämförbart tak med hård beklädnad kan knappt uppfattas av det mänskliga örat.

Din kontaktperson

PRATA MED VÅRA EXPERTER

Har du frågor? PREFA-experterna stödjer dig med råd och praktisk hjälp. Ring enkelt eller skriv ett e-mail.

HITTA DIN KONTAKTPERSON
Infomaterial

BESTÄLL ETT PROSPEKT UTAN KOSTNAD

Så här skickas din beställning: Vi skickar PREFAs produktbroschyrer direkt till dig via e-post eller vanlig post. 

BESTÄLL GRATIS
Hantverkarsök

HITTA EN PREFA-MONTÖR I NÄRHETEN AV DIG

i visar dig vilka bearbetningsföretag i närheten av dig som är riktiga PREFA-proffs och som monterar våra produkter av aluminium.

HITTA HANTVERKARE
Kontakt