Jobberbjudanden: Hitta ett jobb hos PREFA

Företaget PREFA har kännetecknats av unik kompetens och innovationsförmåga sedan 1946. Om du också vill bli en del av teamet hittar du våra jobberbjudanden här. Även våra bearbetningspartners söker kontinuerligt efter duktiga lärlingar och fackfolk.

Jobberbudanden hos PREFA

SALES SUPPORT / INSIDE SALES

PREFA har varit framgångsrikt i hela Europa i över 70 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem i återvunnet aluminium. PREFA-koncernen sysselsätter sammanlagt över 550 personer. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker uteslutande i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen CAG Group, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 45 produktionsorter.

Vi söker nu en utåtriktad ny medarbetare till Sales Support/Inside Sales med placering på vårt svenska huvudkontor i Malmö. Tjänsten omfattar 80%-100% enligt överenskommelse.

 

ARBEITSUPPGIFTER

  • Hantering av kunder, förfrågningar, offerter och order.
  • Daglig kontakt med våra kunder och säljare via telefon och e-mail.
  • Kontakt med produktionen och lager i Tyskland.
  • Fakturering och hantering av reklamationsärende samt krediteringar.
  • Support till CFO & Head of Office Sweden samt till Sales Manager Sweden.
  • Hantering av marketing & sociala media.
  • Övrigt förekommande kontorsgöromål.

 

 

DIN PROFIL

Som person är du ansvarsfull, noggrann, lösningsorienterad och serviceinriktad. Då rollen innebär mycket social kontakt både internt och externt ser vi att du har lätt för att samarbeta och knyta nya kontakter. Du är den personen som gör det lilla extra för att hjälpa kunden och dina kollegor.

Du kan kommunicera väl i både tal och skrift på svenska samt engelska. Du är van vid att arbeta i Officepaketet. Tidigare arbete med administration och affärssystem är meriterande men inte ett krav.

Vi erbjuder dig ett varierande och ansvarsfullt arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas varför vi välkomnare alla sökande och eftersträvar en arbetsplats med mångfald.

 

VILL DU VETA MER?

Ansökan skickas till cecilia.moreno@prefa.com frågor ställer du till Cecilia Moreno, CFO & Head of Office Sweden, cecilia.moreno@prefa.com eller 010-498 66 61. Sista ansökningsdag är den 10/7-22 men då urvalet sker löpande ser vi fram emot din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!

Hittade du inget jobb som passar?

Hittar du ingen platsannons som passar och kan tänka dig att jobba för PREFA – taket som är starkt som en tjur? Ta kontakt med oss! Vi kanske precis håller på att skapa jobbet som passar dig.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Skicka fullständiga underlag för ansökan till:

PREFA GmbH, tak och fasader i aluminium
Ines Lorchheim

Aluminiumstraße 2
98634 Wasungen
Tfn +49 36941 785-11
E-post ines.lorchheim@prefa.com

Hur får jag min platsannons på den här sidan?

Hur får jag min platsannons på den här sidan? Skicka bara all information om jobbet via e-post till jobs@prefa.com