Jobberbjudanden: Karriär på PREFA

Företaget PREFA har kännetecknats av unik kompetens och innovationsförmåga sedan 1946. Om du också vill bli en del av teamet hittar du våra jobberbjudanden här. Även våra bearbetningspartners söker kontinuerligt efter duktiga lärlingar och fackfolk.

Jobberbjudande hos PREFA

REGIONSÄLJARE / FÄLTSÄLJARE – STOCKHOLM

Älskar du affärer och nöjda kunder? Är du vass på att skapa långsiktiga relationer? Är du dessutom tekniskt kunnig och söker efter ett varierande och ansvarsfullt arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare? Då har du hittat rätt! PREFA söker nu dig som vill vara en del av etableringen och utvecklingen av PREFA i din region.

PREFA Sverige AB söker nu en Regionsäljare/Fältsäljare med ansvar för region Stockholm (Stockholm, Uppsala, Södermanlands, Västmanlands, Dalarnas och Gävleborgs län). Du kommer arbeta med att skapa och bibehålla viktiga relationer till både nya och befintliga kunder, du informerar och utbildar kunder om PREFA:s produkter och tjänster, samt har kontakt med arkitekter, återförsäljare och plåtslagare. Arbetet innebär resor och du utgår från din arbetsplats i hemmet. Antal övernattningar beräknas till ca 15-35 per år.

 

Arbetsuppgifter:

 

  • Relationsbyggande försäljningsarbete med nya och gamla kunder.
  • Kontakt med arkitekter, återförsäljare och plåtslagare.
  • Information och utbildning till kunder om PREFA:s produkter och tjänster.
  • Arrangera och delta i mässor och PREFA Academy.
  • Aktivitetsplanering och uppföljningsarbete i CRM-system.

 

 

Din profil

Vi söker dig med goda tekniska kunskaper och med erfarenhet inom försäljningsarbete, där stor vikt på långsiktigt relationsbyggande med kunder är mycket meriterande. Har du erfarenhet inom plåtslageri är det även extra meriterande.

 

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi söker en person som är resultatinriktad, självgående, ansvarsfull samt strukturerad och noggrann. Då tjänsten innebär mycket kontakt och kommunikation både internt och externt, är det viktigt att du är bra på att skapa goda relationer. Du är van att arbeta i Office paketet och har god erfarenhet av CRM system (t.ex. Dynamics 365 eller liknande). Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Ett krav är att du har B-körkort då arbetet till stor del utförs på resande fot.

 

 

Om tjänsten:

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du utgår från ditt hemmakontor.

Start enligt överenskommelse.

 

I denna rekrytering samarbetar PREFA med Standby Workteam. Vi rekryterar löpande och du är välkommen att sända in din ansökan snarast via länken nedan. För mer information om tjänsten kontakta gärna Kristian Berglund, Standby Workteam, tel 0709-605372.

 

Välkommen med din ansökan!

Hittade du inget jobb som passar?

Hittar du ingen platsannons som passar och kan tänka dig att jobba för PREFA – taket som är starkt som en tjur? Ta kontakt med oss! Vi kanske precis håller på att skapa jobbet som passar dig.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Skicka fullständiga underlag för ansökan till:

PREFA Sverige AB
Cecilia Moreno
Bjäre Plats 13, 9 vån
218 45 Vintrie

T: +46 10 498 66 61
M: cecilia.moreno@prefa.com

Hur får jag min platsannons på den här sidan?

Hur får jag min platsannons på den här sidan? Skicka bara all information om jobbet via e-post till jobs@prefa.com