Jobberbjudanden: Hitta ett jobb hos PREFA

Företaget PREFA har kännetecknats av unik kompetens och innovationsförmåga sedan 1946. Om du också vill bli en del av teamet hittar du våra jobberbjudanden här. Även våra bearbetningspartners söker kontinuerligt efter duktiga lärlingar och fackfolk.

Jobberbudanden hos PREFA

REGIONSÄLJARE / FÄLTSÄLJARE ÖST

PREFA har varit framgångsrikt i hela Europa i över 75 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem av aluminium. PREFA-koncernen sysselsätter sammanlagt över 550 personer. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker uteslutande i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen CAG Group, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 45 produktionsorter.

I Sverige behöver vi nu utöka vår organisation och söker därför en Regionsäljare/Fältsäljare med ansvar för regionen Öst.

 

ARBETSUPPGIFTER 

I rollen som Regionsäljare ansvarar du för etableringen av PREFA i din region. I dina arbetsuppgifter ingår rekrytering av nya kunder, försäljningsbudget, utbildning av kunder genom demonstrationer och information av företagets produkter och tjänster. Du arrangerar och deltar i workshops och lokala mässor, aktivitetsplanering samt uppföljning av försäljningskampanjer. Arbetet innebär resor och antalet övernattningar beräknas till ca 15-30 st./år. Du utgår från din arbetsplats i hemmet då vårt huvudkontor i Sverige finns i Malmö.

Din region/distrikt består av Östragötaland län, Jönköpings län, Kalmar län och Blekinge län.

 

DIN PROFIL

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet samt intresse för teknisk försäljning mot byggbranschen och arkitekter. Du är tydligt resultatorienterad och självgående och ditt arbetssätt präglas av rutiner och struktur. Då tjänsten både internt och externt innebär mycket kontakt och kommunikation med andra människor är det viktigt för oss att du är bra på att skapa goda relationer. Externt innebär det bland annat kontakt med arkitekter, återförsäljare och plåtslagare. Det är också viktigt att du kan kommunicera på svenska i både tal och skrift. Då vi är en internationell koncern är det en fördel om du även kan kommunicera på engelska i tal och skrift. Du är van vid att arbeta i Officepaketet. Då du kommer att arbeta på fältet är B-körkort ett krav.

Vi erbjuder dig ett mycket fritt och varierande arbete inom en framgångsrik internationell koncern med mycket engagerade medarbetare. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas varför vi välkomnare alla sökande och eftersträvar en arbetsplats med mångfald.

 

VILL DU VETA MER? 

För frågor kontakta Cecilia Moreno, CFO & Head of Office Sweden 010-498 66 61. Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Andreas Jansson på Recruitmore, 072-5541165 / andreas@recruitmore.se

Hittade du inget jobb som passar?

Hittar du ingen platsannons som passar och kan tänka dig att jobba för PREFA – taket som är starkt som en tjur? Ta kontakt med oss! Vi kanske precis håller på att skapa jobbet som passar dig.

Vi ser fram emot att lära känna dig! Skicka fullständiga underlag för ansökan till:

PREFA GmbH, tak och fasader i aluminium
Ines Lorchheim

Aluminiumstraße 2
98634 Wasungen
Tfn +49 36941 785-11
E-post ines.lorchheim@prefa.com

Hur får jag min platsannons på den här sidan?

Hur får jag min platsannons på den här sidan? Skicka bara all information om jobbet via e-post till jobs@prefa.com