Familjeföretaget PREFA: Det är vi som är tjuren

Siffror och fakta

PREFA Aluminiumprodukter GmbH har varit framgångsrikt i hela Europa i över 75 år med utveckling, tillverkning och marknadsföring av tak- och fasadsystem av aluminium. PREFA-koncernen sysselsätter sammanlagt över 700 personer. Produktionen av över 5 000 högkvalitativa produkter sker uteslutande i Österrike och Tyskland. PREFA är ett företag i industrikoncernen Dr. Cornelius Grupp, som i hela världen sysselsätter över 8 000 medarbetare på över 40 produktionsorter .

Vår filosofi

Sedan 1946 är utveckling och produktion av tak- och fasadsystem av aluminium vår stora passion. Den utmärkta kvaliteten hos våra produkten är tack vare över 700 medarbetare i Marktl/Lilienfeld och Wasungen. Trots den omfattande storleken är vi fortfarande ett familjeföretag. Det kommer inte att förändras under de kommande 100 åren. Vår hemlighet? Vi främjar våra medarbetares kreativitet så att vi även i framtiden ligger en idé framför alla andra.

Våra partners

Våra experter är ständigt i nära kontakt med bearbetningsföretag och arkitekter i hela Europa. Från planering till genomförande av ett projekt kan du få stöd av våra utbildade medarbetare både genom rådgivning och praktisk hjälp. Det garanterar maximal säkerhet först och främst för planerare och hantverkare, men senare även för byggherrar och renoverare. Det är inte för inte som vi kan ge en unik garanti på 40 år för våra högkvalitativa produkter.