Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

DIGITAL PLANERING MED 3D- OCH BIM-DATA FRÅN PREFA

För att tillgodose kraven på digital planering, för att främja den digitala byggprocessen och för att stödja dig som arkitekt/specialistplanerare på bästa möjliga sätt kan du ladda ner texturer, 3D-data och BIM-data för våra PREFA tak- och fasadprodukter i olika filformat utan kostnad.

  • Våra texturer i JPG-format kan hämtas via följande länk: mtextur
  • Våra 3D-data innehåller former och dimensioner för geometriska modeller.
  • Våra BIM-objekt är tillgängliga för Revit-användare i formatet .rfa samt i formatet .gsm för ArchiCAD-användare och innehåller alla relevanta tekniska produktdata.

PREFA, din starka följeslagare även inom digital planering!

VARFÖR BIM?

Termen ”Building Information Modeling” (BIM) avser optimerad planering och uppförande av byggnader på basis av digitala byggnadsmodeller. I denna modell, den så kallade digitala tvillingen, finns all byggnadsrelevant information för byggnadens hela livscykel.

Detta gör det möjligt för planerare, formgivare, chefer och, därefter, ägaren att arbeta med samma datamodell, vilket ger ett optimerat kommunikationsflöde, en effektiv byggprocess och minimerar gränssnittsförluster.

inspiration för arkitekter

BESTÄLL GRATIS

Beställ PREFAs arkitekturpärm med arkitektintervjuer och spektakulära objekt. Eller beställ arkitektmappen med all information om våra produkter.

MER INFORMATION
Din kontaktperson

PRATA MED VÅRA EXPERTER

Har du frågor? PREFA-experterna stödjer dig med råd och praktisk hjälp. Ring enkelt eller skriv ett e-mail.

HITTA DIN KONTAKTPERSON
FOTOSERVICE FÖR DINA KUNDER

KUNDOBJEKT MED PREFA-LOOK

Har din kund svårt att föreställa sig hur ett PREFA-tak eller -fasad skulle se ut på hans hus? Hos fotoservice i området för byggherrar och renoverare kan du enkelt beställa ett fotomontage utan kostnad.

TILL FOTOSERVICE
Kontakt