Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

SVENSK BYGGPLÅT


Svensk Byggplåt är en branschorganisation som aktivt arbetar för att stärka och lyfta fram plåtens unika och förträffliga fördelar som byggnadsmaterial.

Svensk Byggplåt är en branschorganisation som aktivt arbetar för att stärka och lyfta fram plåtens unika och förträffliga fördelar som byggnadsmaterial. Vi vill göra byggplåten till det självklara valet för alla typer av byggnationer och till en given beståndsdel i det framtida samhällsbyggandet. Vi arbetar för att fler ska upptäcka byggplåtens möjligheter och fördelar samt att den allmänna synen på byggplåt ska uppdateras.

Byggplåten är hållbar, energismart, innovativ, kostnadseffektiv och gränslös.

Svensk Byggplåt riktar sig till arkitekter, fastighetsägare, BRF:er och förvaltare, projekt- och byggledningskonsulter, privata hustillverkare och villaägare samt till plåtslagare och plåtkonsulter.

Svensk Byggplåt representeras av i stort sett alla Sveriges ledande leverantörer inom byggplåt samt Entreprenörföretagen (EPF), som ägs av Plåtslageriernas riksförbund och har 950 plåtslageriföretag som medlemmar.

KONTAKT

Marieviksgatan 19 C
117 43 Stockholm
Telefon: +46 72 505 53 80
info@svenskbyggplat.se

 

PREFAs produkter

PREFA PRODUKTSORTIMENT

Upptäck mångfalden i PREFAs sortiment och hitta rätt produkt till tak och fasad. Idealiskt för nybyggnation och renovering!

UPPTÄCK SORTIMENTET
RENOVERINGSGALLERI

OBJEKT FÖRE OCH EFTER RENOVERING

Tack vare PREFA-produkternas låga vikt går renovering av tak och fasad lätt som en plätt – och det kosmetiska ingreppet gör även skillnad för utseendet.

TILL RENOVERINGSGALLERIET
40 ÅRS GARANTI

GARANTERAT RÄTT VAL

Vi ger dig 40 års färg- och materialgaranti. Ta reda på mer eller beställ ditt garanticertifikat utan kostnad.

BESTÄLL NU
Kontakt