PREFA-konfigurator för tak och fasad

Oavsett om målet är inspiration, presentation eller för att testa dina egna designertalanger, erbjuder PREFA-onlinekonfiguratorn många möjligheter. Med bara några klick kan olika exempelhus konfigureras och visas med det breda utbudet av PREFA-produkter i olika färger och design.

Inspiration för byggare, presentation för planerare och tillverkare

Att planera sitt eget hem är ingen lätt uppgift, eftersom det är många beslut som ska fattas. När det gäller byggmaterial finns det ofta bara små produktprover – det är svårt att föreställa sig hur det hela ser ut på stora ytor. Med den nya PREFA online-konfiguratorn är planering nu enklare eftersom designen är ännu roligare på ett lekfullt sätt. På så sätt kan olika designkombinationer prövas på hela tak- och fasadytor och olika färger och material kan jämföras med varandra samtidigt. Detta gör inte bara beslutet lättare, utan för också med sig helt nya idéer. Det praktiska verktyget är också idealiskt för plåtslagare och takläggare samt arkitekter och planerare för att ge framtida husägare en överblick över alla designmöjligheter. De färdiga designförslagen kan sedan delas med kunder och samarbetspartners som en PDF-fil eller onlinelänk. Verktyget kan naturligtvis även användas på språng.

Ein Pärchen hält ein Tablet in der Hand, auf dem der PREFA Dach- & Fassadenkonfigurator zu sehen ist.

9.400 indivuduella bildwarianter

PREFA-onlinekonfiguratorn erbjuder en hel rad praktiska visningsmöjligheter. Först och främst kan den önskade typen av hus väljas i olika klassiska eller moderna arkitektoniska stilar. Sedan kan huset designas efter önskemål med de olika produkterna från kategorierna tak, takavvattning och fasad i många färger och utföranden. I den österrikiska konfiguratorversionen kan även den nya, hållbara PREFA solpanelen integreras. Naturligtvis kan aluminiumelementen även kombineras med trä- eller putsfasader. Välj sedan matchande fönster och dörrar så är den individuella husdesignen redo för detaljplanering.

För en ännu mer autentisk representation kan olika landskap också väljas och du kan växla mellan två olika tider på dygnet, vilket är särskilt intressant med tanke på ytdesignerna på PREFA Siding.X och PREFA FX.12. När arbetet är klart kan konfigurationen laddas ner som ett PDF-dokument med all relevant information – för att skriva ut, visa, diskutera och beställa.

Zwei Hände halten ein Tablet. Auf dem Tablet ist die Seite des PREFA Dach- und Fassadenkonfigurators geöffnet.