Hus vid Botaniska trädgården: Referensobjekt

Inledning

Huset vid den botaniska trädgården i Innsbruck renoverades och taket täcktes nyligen med PREFA-takshingel. PREFA lådränna användes på takkupan.
 

Takshingel i P.10 svart
Hängränna, lådränna och avloppsrör i svart

Data och fakta

Produkt

Takshingel

Färg

Arkitekt

Imgang Architekten ZT GmbH

Hantverkare

Prodach

Land

Österrike

Ort

Innsbruck

© PREFA | Croce & Wir

Nyrenoverat tak med PREFA takshingel i P.10 svart inkl. snöstoppare, takkupa beklädd med PREFA aluminium

Låt dig inspireras: Fler objekt

Renoveringsgalleri: Objekt före och efter renovering

Tack vare PREFA-produkternas låga vikt går renovering av tak och fasad lätt som en plätt – och det kosmetiska ingreppet gör även skillnad för utseendet.

Renoveringsgalleri: Objekt före och efter renovering

Hus med garage efter takrenovering med PREFA takplattor i antracit
Hus innan takrenovering med PREFA-takplattor, sadeltak och garage