Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

TAK – ENKELT OCH ESTETISKT

För detta flerfamiljshus i Buttikon (SZ) letade arkitekterna efter ett  estetiskt tilltalande och billigt alternativ till den ursprungligen planerade kromade metalltakbeklädnaden. Beklädnaden skulle hellre tonas ned och fungera som en yta som ger prioritet till klinkerfasaden på flerfamiljshuset.

Det lyckades utmärkt genom att välja en beklädnad av en PREFA takplatta med ljusgrått ytskikt.

Takplattorna som används är en beprövad, rostbeständig standardprodukt som kan fås med matt eller blank yta i olika färger och kan användas för både nybyggen och renoveringar. Tack vare bearbetning i förväg går det snabbt att montera plattorna. Med en fackmässig montering är hela beklädnaden stormsäker. PREFA ger byggherrar en material- och färggaranti på 40 år för denna produkt.

ARKITEKT OCH PLANERARE STÄHLI AG ARCHITEKTEN SIA, LACHEN
TAKSPECIALIST BÜELER AG, LACHEN
ORT BUTTIKON (CH)

RELATERADE PRODUKTER

Produkten syns inte på den aktuella bilden.
PREFA FOTOSERVICE

DITT HUS MED PREFA-LOOK

Vi visar dig med hjälp av ett kostnadsfritt fotomontage hur vackert ditt hus skulle se ut med ett PREFA-tak eller en PREFA-fasad.

TILL FOTOSERVICE
Infomaterial

BESTÄLL ETT PROSPEKT UTAN KOSTNAD

Så här skickas din beställning: Vi skickar ett kostnadsfritt prospekt med exakt information direkt hem till dig eller till din e-postadress.

BESTÄLL GRATIS
Hantverkarsök

HITTA EN PREFA-MONTÖR I NÄRHETEN AV DIG

i visar dig vilka bearbetningsföretag i närheten av dig som är riktiga PREFA-proffs och som monterar våra produkter av aluminium.

HITTA HANTVERKARE
Kontakt