EUROSKILLS GOTHENBURG 2016


PREFA kan med stolthet presentera oss som ”skill supplier” till EM i plåtslageri som avgörs på Euroskills i Göteborg.

Välkommen till tävlingsytan ”Metal roofing” och vår PREFAmonter där du får möjlighet att lära känna oss på PREFA, se vårt breda sortiment samt prova på vårt material eller medverka i vår tävling.

Monterplats: A02:14

På Lördagen den 3 Dec kl 12,30-12,45 vid spotlightscen 2 kommer vi från PREFA att berätta om företaget och mer om Aluminium som byggnadsmaterial.

FAKTA OM EUROSKILLS

Euroskills är en prestigefylld tävling där unga människor tävlar i det de gör bäst, sitt YRKE.

Detta betyder att nio länders absolut bästa, unga plåtslagare kommer att använda PREFA´s falsbara aluminium för att under 3 dagar utföra en taktäckning med flera tekniska utmaningar.

Detta innebär för er som Plåtslagare, Arkitekter och samarbetspartner att ni kan besöka Euroskills och ta del av proffsen när de bearbetar framtidens falsbara takmaterial, ALUMINIUM.

Välkommen till tävlingsytan ”Metal roofing” och vår PREFAmonterdär du får möjlighet att lära känna oss på PREFA, se vad  vårt breda sortiment samt prova på vårt material eller medverka i vår tävling.

Euroskills är inte bara plåtslageri utan innehåller 35 olika tävlingar, som betongarbetare, florist, hotellreceptionist med flera. Har ni anhöriga som börjar närma sig Gymnasieåldern så är ett besök till Euroskills att rekommendera. 

Tid:     1-3 December 

Plats:   Svenska mässan i Göteborg 

Inträde: Gratis.

 

Mer fakta om Euroskills 

Euroskills reklamfilm

Kontakt