Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

SNABB MONTERING, LÅNG NYTTA: RENOVERA HISTORISKA OBJEKT MED PREFA:

Eisenhuthaus från 1500-talet räknas till de mest historiskt betydelsefulla byggnaderna i Niederösterreich. 2012 behövde vinträdgården renoveras. Med PREFA tak- och väggromber i litet format håller byggnadens utsida mot allt väder – och ser fortfarande legendariskt ut. Den sömlösa övergången från tak till fasad var mycket viktig för byggherren. För att uppfylla utseendekraven genomfördes prover med specialfärger. ”Vi har lyckats få till en bra dialog mellan gammalt och nytt med PREFA. Genomförandet gick också fort, vilket var viktigt på grund av delstatsutställningen för Niederösterreich”, säger Wolfgang Rieder. Det är tack vare vinodlarens engagemang och de lätta PREFA-produkterna som renoveringen kunde genomföras så fort. Mer information om projektet

ARKITEKT OCH PLANERARE PETER WALDBAUER
TAKSPECIALIST SPENGLEREI REIDLINGER
ORT POYSDORF, ÖSTERRIKE

RELATERADE PRODUKTER

Produkten syns inte på den aktuella bilden.
PREFA FOTOSERVICE

DITT HUS MED PREFA-LOOK

Vi visar dig med hjälp av ett kostnadsfritt fotomontage hur vackert ditt hus skulle se ut med ett PREFA-tak eller en PREFA-fasad.

TILL FOTOSERVICE
Infomaterial

BESTÄLL ETT PROSPEKT UTAN KOSTNAD

Så här skickas din beställning: Vi skickar ett kostnadsfritt prospekt med exakt information direkt hem till dig eller till din e-postadress.

BESTÄLL GRATIS
Hantverkarsök

HITTA EN PREFA-MONTÖR I NÄRHETEN AV DIG

i visar dig vilka bearbetningsföretag i närheten av dig som är riktiga PREFA-proffs och som monterar våra produkter av aluminium.

HITTA HANTVERKARE
Kontakt