Website Suche (Nach dem Absenden werden Sie zur Suchergebnisseite weitergeleitet.)

LES CHOSES DE VIE - DE LJUVA SAKERNA I LIVET

I Monthey i den schweiziska kantonen Wallis går man till botten med de ljuva sakerna i livet. Inuti BioArk är allt dessutom i ständig rörelse. ”Ordet här är ”föränderligt” – även i arkitekturen. Det ska återspeglas i helhetskonceptet och trots det ge en enhetlig bild, utan att avslöja de enskilda planen utåt”, säger Robyr och Fracheboude om sin grundidé för nybyggnationen av teknikparken. ”Genom PREFAs samverkansplattor med högkvalitativ emaljering i två lager och tre olika grå och brungrå nyanser som anpassats till varandra, vidareutvecklar byggnadsperspektivet inredningskonceptet på ett dynamiskt sätt och utgör ändå en symmetrisk enhet utåt”.

ARKITEKT OCH PLANERARE LOSINGER MARAZZI SA
TAKSPECIALIST ROCPAN SA
ORT MONTHEY

RELATERADE PRODUKTER

Produkten syns inte på den aktuella bilden.
PREFA FOTOSERVICE

DITT HUS MED PREFA-LOOK

Vi visar dig med hjälp av ett kostnadsfritt fotomontage hur vackert ditt hus skulle se ut med ett PREFA-tak eller en PREFA-fasad.

TILL FOTOSERVICE
Infomaterial

BESTÄLL ETT PROSPEKT UTAN KOSTNAD

Så här skickas din beställning: Vi skickar ett kostnadsfritt prospekt med exakt information direkt hem till dig eller till din e-postadress.

BESTÄLL GRATIS
Hantverkarsök

HITTA EN PREFA-MONTÖR I NÄRHETEN AV DIG

i visar dig vilka bearbetningsföretag i närheten av dig som är riktiga PREFA-proffs och som monterar våra produkter av aluminium.

HITTA HANTVERKARE
Kontakt